A Sinus-Fair Cégcsoport Információs kampányt hirdet mindazoknak, akiknek a biztonság a legfőbb igénye egy befektetésnél!

A világgazdaság turbulenciáira való tekintettel szükségesnek érezzük egy tájékoztató kampány indítását, amely során Cégünk ingyenes tanácsadás igénylésére nyújt lehetőséget Önnek.

Célunk a német életpálya-modell megvalósítása Magyarországon.Fontosnak tartjuk jelenlegi- és leendő ügyfeleink, partnereink folyamatos tájékoztatást kapjanak az általunk közvetített befektetéseket érintő főbb piaci hírekről, illetve az európai piaci helyzetről, és hogy a magyar médián kívül más forrásból is tájékozódhassanak.

A Sinus-Fair Cégcsoport 100%-ban magyar tulajdonosok által, 1999-ben alapított, független pénzügyi szolgáltató.A Sinus-Fair Cégcsoport kizárólag olyan pénzügyi partnerekkel működik együtt – belföldön és külföldön egyaránt -, akik a pénzügyek világában kimagasló figyelemmel és felelősséggel követik ügyfeleik igényeit. Csak így teljesülhet az Ön elvárása is: kiemelkedő biztonság mellett, a legjobb konstrukciók ismerete.

A Sinus-Fair Capital Zrt. – a Sinus-Fair Cégcsoport tagjaként – azzal a céllal jött létre, hogy központi szerepet töltsön be a németországi alapkibocsátók és a magyarországi ügyfelek, partnerek között.Célunk, hogy a világgazdaságot manapság terhelő számtalan bizonytalansági tényező ellenére is bizonyítsuk: ilyen körülmények között is lehetséges a befektetők értékeinek megőrzése és vagyonuk gyarapítása. Ezt nemcsak meggyőződésünk, de cégünk és szakembergárdánk eddigi eredményei is bizonyítják.

A Sinus- Fair tehát ma is képes Önnel a felelős, korrekt, biztonságot és tisztes hozamot kínáló együttműködésre. Ehhez a szükséges hátteret olyan – bankoktól független – alapkibocsátó cégnél találtuk meg, amely már több gazdasági világválságban is helytállt és a ’70-es évektől változatlan formában sikeresen működik.Befektetési ajánlatokból számtalan található a piacon. De mi csak egyet ismerünk!

Azt, ahol a befektetések értéke nemcsak megmarad, hanem növekszik – és az ígért kamatok valóban kifizetésre kerülnek.Erre garancia a menedzsment szaktudása és több évtizedes tapasztalata, valamint a termékek felelősségteljes kiválasztása.Ezen tényezők együttvéve biztosítják az Ön vagyonának megőrzését és gyarapítását!

Kérjük tehát, hogy a kampányban való részvételi szándékát, és az ingyenes szakmai tanácsadásra szóló igényét jelezze a csatolmányban található dokumentum visszaküldésével.