Bemutatkozás

Sinus-Fair Cégcsoport

A Sinus-Fair Cégcsoport azzal a céllal jött létre, hogy központi szerepet töltsön be a németországi alapkibocsátók és a magyarországi ügyfelek, partnerek között. Az SFC feladatául tűzte ki, hogy a szokványos hazai gyakorlathoz képest egy merőben más; egyedi szolgáltatást kínálhasson: Önnek is.

Célunk, hogy a világgazdaságot manapság terhelő számtalan bizonytalansági tényező ellenére is bizonyítsuk: ilyen körülmények között is lehetséges a befektetők értékeinek megőrzése és vagyonuk gyarapítása. Ezt nemcsak meggyőződésünk, de cégünk és szakembergárdánk eddigi eredményei is bizonyítják. A Sinus- Fair tehát ma is képes Önnel felelős, korrekt, biztonságot és tisztes hozamot kínáló együttműködésre. Ehhez a szükséges hátteret olyan – bankoktól független – alapkibocsátó cégnél találtuk meg, amely már több gazdasági világválságban is helytállt és a ’70-es évektől változatlan formában sikeresen működik.

Befektetési ajánlatokból számtalan található a piacon. De mi csak egyet ismerünk! Azt, ahol a befektetések értéke nemcsak megmarad, hanem növekszik – és az ígért kamatok kifizetésre kerülnek. Erre garancia a menedzsment szaktudása és több évtizedes tapasztalata, valamint a termékek felelősségteljes kiválasztása.

Sinus-Fair értékrend

Célunk továbbra is minden jelenlegi és jövőbeli ügyfelünk bizalmát kiérdemelni, megtartani, és minél több család személyes pénzügyi tanácsadójává válni.
A legjobbat akkor tudjuk nyújtani, ha ismerjük ügyfelünk személyes céljait és élethelyzetét. Nálunk Ön nem csak egy név: a személyes kontaktus nekünk valóban fontos, mi minden ügyfelünket ismerjük és számon tartjuk. Szakértelmünk, tapasztalatunk és speciális Igényfelmérő kérdőívünk segítségével Önnek is megtaláljuk a legmegfelelőbb konstrukciót.
Tudás és tapasztalat, speciális piaci szegmensekre való összpontosítás és a befektetési objektumok alapkibocsátóival szembeni szigorú minőségi elvárások.
Megkeressük Önnek a legjobb megoldást!

Sinus-Fair Vezetőség

Horváth József
Horváth JózsefIgazgató
Horváth Józsefné
Horváth JózsefnéÜgyvezető igazgató
Horváth Gábor
Horváth GáborVezérigazgató
Sebestyén Krisztián
Sebestyén KrisztiánÉrtékesítési igazgató
Németh Szabolcs
Németh Szabolcs
Fekete István
Fekete István

Bemutatkozó film

Kiemelt Partnereink