Ha Ön is unja, hogy a rejtett, előre nem közölt költségek és az infláció elviszi a befektetésénél előre ígért, jól csengő hozamot, akkor az Immovation AG zárt végű alapjait Önnek találták ki.  Idén év végéig jegyezhető az Immovation AG 3 vagy 5 éves futamidejű zártvégű befektetési alapja.
Az Immovation AG most utoljára ajánl olyan befektetést, ahol a Befektetőt semmilyen költség nem terheli.- Nincs belépési díj
– Nincs éves alapkezelési díj
– Nincsenek brókeri-, és egyéb „meglepetés”-díjak,
melyeket a hasonló befektetéseknél megszokhattunk.

Helyette van fix 7% éves hozam, mely helyett az elmúlt nyolc évben (beleértve a válság éveit is), a három évet jegyzőknek 9%, az öt évet jegyzőknek pedig 10% hozamot fizettünk ki.
(Csatolva olvashat egy éves mintaértesítést kifizetésről.)

A befektetendő összeg beérkezése utáni munkanap azonnal indul a napi kamatozás, ami évi egyszer, augusztusban kerül kifizetésre.

Befektetési lehetőség:A 11 cégből álló Immovation AG cégcsoport szakemberei olyan tartósan bérbe adott ingatlanokat, lakó- és műemlék-jellegű épületeket vásárolnak Németországban, melyek a helyi viszonyoknak megfelelően mindig keresettek lesznek. Gazdasági tevékenységének másik fontos oszlopa az újépítésű ingatlanok (bérlakások és öröklakások) tervezése és értékesítése.
Főbb jellemzői:
– rövid futamidő – 3 vagy 5 év
– magas hozam, fix 7% / év
– plusz nyereségrészesedés +2 illetve + 3% / év
http://www.immovation-ag.de/

Eddigi eredmények:

Az IMMOVATION AG sorozatban immár nyolcadik éve fizeti ki befektetői számára a haszonélvezeti jogaikért járó teljes hozamot.

A kasseli ingatlan-projektfejlesztő, az IMMOVATION AG idén is július 20-án fizette ki a haszonélvezeti jogokért járó hozamokat. A Befektetők az IMMOVATION AG haszonélvezeti jogaival részesednek a németországi ingatlanok bevételéből származó gazdasági sikerekben. Az IMMOVATION AG többek között a Stuttgart melletti Kornwestheimban található ipari emlékmű, a Salamander-Areal felújításával vált ismerté.

A Befektetők biztonságot és folytonosságot keresnek

Tekintettel az eurózónában lévő adósságválságra és a pénzügyi piacokon észlelhető zavarokra, a befektetők mindenekelőtt egy dolgot keresnek: „biztonságot”.

A gazdaságilag erős Németországban az ingatlanok a stabilitás fellegvárainak és a növekvő infláció értékálló ellensúlyainak számítanak. Ebből kifolyólag a befektetők igényt tartanak a stabilitás és a folytonosság bizonyítására. Az elnökség véleménye szerint a haszonélvezeti jogokba befektetők számára az IMMOVATION AG mindezt az elmúlt nyolc évben folyamatosan a teljes mértékben kifizetett osztalékokkal bizonyította. Ennek köszönhetően Bergmann meggyőződése szerint: „ a vállalatcsoport tizenkét cégéből származó bevételi források széles szórása a befektetőinknek nagymértékű biztonságot nyújt.”

Ingatlanokból származó tartós hozam

Legfeljebb 12% hozamot kapnak az IMMOVATION AG haszonélvezeti jogok után a befektetők (1. Tranche). Például: egy 10 éves futamidő esetén évi 7% alaphozam és további évi 5% kerül kifizetésre.
A siker titka Bergmann szerint, „mindaz, ami az ingatlan-elvet körülveszi”. A siker több stabil oszlopon áll, melyek a folyamatos bevételeket jelentik. A projektfejlesztésen és a németországi ingatlanokkal történő kereskedelmen kívül az IMMOVATION AG tanácsadási tevékenységet és különböző ingatlan-szolgáltatásokat is nyújt.
A haszonélvezeti jogok tulajdonosai a teljes nyereségből részesednek.

Használja ki ezt a vonzó lehetőséget. Az IMMOVATION AG haszonélvezeti jogai az alapok legkésőbb december végéig lezárásra kerülnek.

Ajánlatunk azoknak, akiknek a biztonság a legfőbb igénye egy befektetéseknél!